🕺🏿Gitano + Cabra 🐐

El gitano i la cabra. La cabra i el gitano. Elements indissociables de la cultura mediterrània i la faràndula. El yin i el yang de l’espectacle urbà. Animal i bèstia. El lleó i el domador.

El gitano i la cabra s’han trobat i ara van junts a tot arreu. El gitano composa i produeix; la cabra escriu i brama versos random. Un duet que podria existir al segle XII i a l’any 3000, perquè la història del joglar que passeja rondalles pels pobles és encara ben viva.

Abraçats al trap, la psicodèlia technotrance i la posmodernitat més rabiosa, GITANO + CABRA és un projecte ambiciós que busca amb la complicitat i la col·laboració dels nous talents del so urbà sense abandonar les arrels primigènies del hip-hop i tocar tot tipus de gènere musical que se’ls posi a l’abast. No en va, el Gitano i la Cabra han voltat per tot tipus de formacions des que tenien ús de raó: des del punk al rockabilly passant pel soul, el cant gregorià, la sardana techno i el faux-metal. No hi ha cap barreja tabú pel Gitano i la Cabra, perquè ells són pura barreja.

🕺🏿🐐

Primer single (maig 2020)

🕺🏿Gitano i 🐏 Cabra feat. Flashy Ice Cream🍦

🔥Buck tha police🚨

Segon single (juny 2020)

🕺🏿Gitano i 🐏 Cabra feat. El Gran Dellakarma

🍜Gran Muralla II🥠

Gitano + Cabra publiquen a @halleyrecords🕺🏿🐐