Walter Capdevila

WALTER CAPDEVILA Número 1 a Tik-Tok en català

El primer Tik Tokaire que fa exclusivament tik-tok en català que arriba als 200k seguidors

Líder fent contingut en català, compta amb més de 202k seguidors i 80+ milions de views. Actualment en Walter és el reporter de directe del programa “El Circ” de 8tv amb Frank Blanco. Anteriorment ha treballat al programa Kids d’iCat i Catalunya Ràdio i ha fet aparicions a diversos programes entre ells Top or Fail del Súper 3.

🧑‍🏫 EL PROFESSOR WALTER 🧑‍🏫

En Walter està fent un tour per Catalunya donant classes magistrals de Tik Tok.

Tik-Tok Tour 2021:

5,6,7, 8 i 9 juliol Tik Tok a Lleida Jove, 14 juliol Ohficina Jove Sant Cugat, 19 juliol Pla de Santa Maria, Alt Camp, 2 agost Arbeca, Les Garrigues, 2 agost Juneda, Les Garrigues, 3 agost Santa Coloma de Gramanet, 14 agost Vallmoll, 21 agost Montferri, Alt Camp, 25 de novembre Valls.

Tik-Tok Tour 2022:

Tarragona Espai Kesse 12.13.14 abril 2022

Montblanc 12 abril 2022

Lleida Jove 25 al 29 juliol 2022

Reus La Palma, 1 al 5 agost 2022

Si voleu que el Tik-Tok Tour d’en Walter visita la vostra ciutat o poble, escriviu aqui: prumusio@myniggiris.cat i parleu amb en Pau.

Graduat en cinema a ESCAC, crea art a través del cinema, la fotografia i el humor.

El seu perfil és marcadament gai, tot i que el seu contingut és molt acceptat entre audiències molt i molt joves a Tik Tok. Aquesta combinació el fa una de les veus en català més autoritzades per adreçar temàtiques sensibles: cyberbullying, homofòbia, assetjament, des d’un punt de vista juvenil, distès i carregat d’humor, sempre parlant el llenguatge Walter.

Viu a cavall de Barcelona, Tarragona i el Pirineu lleidatà, i parla sobre qualsevol tema que se li posi al davant, cuidant sempre la posada en escena, l’atrezzo i les músiques. Més enllà dels gags que l’han fet conegut i viral a xxss, en Walter les va deixant anar de forma elegant i a vegades ni te n’adones i ja te l’ha colat.